Single Handicap Strokeplay wedstrijden

Single handicap playerUit de enquête, die is gepresenteerd op de algemene ledenvergadering, is gebleken dat clubleden met een lage handicap behoefte hebben aan meer clubwedstrijden.

Dit omdat zij voor hun handicap alleen nog maar officiële wedstrijden mogen lopen om hun handicap te verlagen. De vereniging wil hier dan ook graag gehoor aangeven door een nieuwe wedstrijd in het leven te roepen, de ‘Single handicap wedstrijd’.

Hier kunnen dus alleen spelers aan meedoen die een exact handicap van 9.9 of lager hebben. De spelvorm die wordt gespeeld  is dan ook Bruto Strokeplay.

Er zijn geen dagprijzen, de overall winnaar van de best of 5 wedstrijden zal gekroond worden tot winnaar van de ‘Single handicap Strokeplay 2017’. Tevens zal er een prijs zijn voor degene die in deze best of 5 wedstrijden de meeste birdies weet te maken. Ongeacht het aantal slagen wat deze persoon na 5 rondes heeft.

De wedstrijden gaan plaatsvinden op de laatste zaterdag van de maand vanaf april t/m oktober. De eerste flight gaat om 08:30uur de baan in en in de zomermaanden juni, juli, augustus en september zal er om 08:00uur gestart worden.

Direct na de start Single Handicap wedstrijden gaat ook de Woold- Rydercup van start. Het inschrijfgeld hoeft maar eenmalig voldaan te worden bij de eerste deelname aan de wedstrijd. Ikzelf (Ted Schulkes) zal op de dag zelf de wedstrijdleiding hebben en eventuele vragen kunnen dan ook aan mij gesteld worden.

Ik hoop op leuke wedstrijden met veel goede golfers en dat er in de loop van het jaar alleen maar meer golfers bij komen die zich kunnen aansluiten bij deze wedstrijd.

Namens de WECO en mijzelf een goede competitie gewenst!

Ted Schulkes

PS: Vergeet niet het reglement door te lezen voor deelnamen zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Klik HIER voor het reglement.