Samen voor meer golfplezier

We vinden het fijn dat er zoveel mensen inschrijven en het is voor iedereen fijn als dat soepel verloopt. Jij doet toch ook mee! Er komen steeds meer mensen met specifieke wensen bij de inschrijving.

Beperk je keuze alsjeblieft zoveel mogelijk tot:

  • Vroeg
  • Geen voorkeur (dat betekent na de vroege starters en voor de late)
  • Laat
  • Met samen rijden houden we zoveel mogelijk rekening als je dit vermeldt.

De wedstrijdcommissie kan en zal niet met alle wensen rekening houden, omdat er steeds meer ‘speciale verzoeken’ aangegeven worden door spelers. Als je inschrijft voor een wedstrijd verwachten we dat je er bent, ook als het weer niet is zoals je had verwacht of gehoopt, en natuurlijk zijn er bijzondere situaties. Als je niet kunt komen, uit de wedstrijd stapt of andere vragen hebt, ga je niet naar de receptie, maar bel je altijd de wedstrijdleiding.

Binnen een uur na binnenkomst voer je altijd je scorekaart in via de zuil of via de app. Nu nog even niet, maar op termijn moet ook de marker de kaart binnen een uur goedkeuren via email. Als de wedstrijd is verwerkt gaan de kaarten naar de NGF en kunnen we als wedstrijdcommissie geen gegevens meer wijzigen. Dat betekent: Heb je jouw kaart niet ingevoerd of niet op tijd ingevoerd of als je zonder geldige reden niet bent komen opdagen of bent uitgestapt, dan is het gevolg een DQ (diskwalificatie), wat betekent een hele hoge dag-score. Je krijgt als speler dan bij elke hole je persoonlijke par plus twee als resultaat.

De WECO