Roxy: de nieuwe marshall auto

Wie de afgelopen weken op Het Woold heeft gespeeld kan het niet gemist hebben: onze marshalls rijden voortaan rond in een gloednieuwe mobiel. En niet zomaar een, maar een Opel E-Rocks. Bij de greenkeepers & diverse leden is de bijnaam “Roxy” al een waar begrip!

Het bestuur van de golfvereniging & GVR hebben samen bewust voor dit voertuig gekozen. Een aantal redenen:

  • De accu heeft een radius van zo’n 75 kilometer, waardoor we er dus even mee vooruit kunnen en opladen niet dagelijks nodig is;
  • Het tablet met de starttijden kan tijdens het rijden worden opgeladen;
  • De auto is niet zwaarder dan een normale marshall buggy en kan dus ook op de baan/de paden rijden;
  • De auto is volledig tochtdicht, wel zo prettig in de wintermaanden;
  • De auto is snel ergens ter plekke, mochten er in de baan calamiteiten en/of opstoppingen voordoen;
  • Uiteraard kan de auto ook koffie & thee vervoeren die de marshalls graag serveren wanneer de doorstroming dit toelaat!

Om de auto nog verder naar perfect gebruiksgemak te optimaliseren is een speciale werkgroep binnen de marshalls bezig om de verbeterpunten in kaart te brengen, zodat de vereniging & GVR dit kunnen faciliteren.

Rijdt u binnenkort met “Roxy” door te baan?

De marshall commissie is altijd op zoek naar versterking. Lijkt het u wat om toe te treden tot deze commissie? Voorzitter Tom Waals komt graag met u in contact en vertelt waarom de marshalls het mooiste werk van alle vrijwilligers hebben. Mail daarvoor naar info@golfbaanhetwoold.nl, en wij zullen zorgen dat u met Tom in contact komt.

Hooglander Advocaten

Verder heeft een van onze hoofdpartners haar naam aan de marshall auto verbonden, namelijk Hooglander Advocaten (voorheen Goorts+Coppens Advocaten).