Rivez Business Cup

Donderdag 14 juli nam een flink aantal leden van de Woold Business Club deel aan aan de Rivez Business Cup. 

Deze wedstrijd werd gespeeld over negen holes van de Vier Eijckenbaan. En wat er deze keer bijzonder was, is dat de dag een uitwisseling was met de businessclub van PSV. De leden van de Business Club van PSV waren dus te gast op het Woold. 

Na een korte speluitleg toog iedereen rond de klok van 4 uur ‘s middags naar de afslag. De PSV-spelers speelden op de eerste lus, de leden van het Woold op de tweede. Het was heerlijk weer. De zon scheen uitbundig, de sfeer was prima en de verzorging in de baan was ‘Woolds’. Er werd tijdens het spelen o.a. genoten van Thom Khai Kai soep, om de eerste honger te stillen. Na binnenkomst in het clubhuis werden op het terras de overige drie gangen van het diner uitgeserveerd.

Team 5, Miranda Raaijmakers, Danielle Maas, Femke Teunissen en Petra van de Mortel, gingen er met de 1e prijs vandoor. Goed gedaan dames.

Er werd geluisterd naar inspirerende toespraken. De wedstrijd werd uitgebreid geëvalueerd en naarmate de avond vorderde nam de verbroedering toe. Zoals dat ook hoort trouwens. 

Deze Rivez Business club was een speciale editie. En zoals een deelnemer opmerkte: ‘Een superleuk initiatief, dit smaakt naar meer’. Graag tot de volgende BC activiteit!