Reserveringssysteem verder verbeterd

Na een aantal optimalisaties hebben wij de oude website waarop u ook starttijden kunt reserveren weer online geplaatst op het ledengedeelte van deze website. Hierdoor kunt u naast de E-Golf4U web app dus ook via die site weer starttijden reserveren. Daarnaast kunt u ook Vrienden van het Woold/vrije golfers opzoeken en aan uw flight toevoegen wanneer u een reservering maakt.

Waarop dient u te letten op deze website?

  • Alle beschikbare starttijden zijn wit in het overzicht;
  • In het groen zijn per heden de wedstrijden weergegeven inclusief naam. Hierbij zijn eventuele buffertijden blauw. Deze starttijden zijn niet te reserveren;
  • In het rood zijn starttijden vanuit de caddymaster gereserveerd. Ook deze tijden kunt u niet reserveren;
  • Daarnaast een belangrijke tip: wanneer u 18-holes wilt reserveren op de Vier Eijckenbaan, of 2x 9-holes Gezandebaan, dan kan het zijn dat u grijze tijden ziet staan. Ook deze tijden zijn niet te reserveren, bijvoorbeeld omdat de doorstarttijd dan al is gereserveerd;

Hieronder ziet u alle verschillende kleuren in het overzicht kort opgesomd:

Ook nieuw: vrije golfers toevoegen aan uw flight

Een andere optimalisatie is dat u voortaan ook Vrienden van het Woold/vrije golfers kunt opzoeken om toe te voegen aan uw flight. Dit was tot op heden niet mogelijk en hebben we samen met E-Golf4U inmiddels ook mogelijk kunnen maken.

Met deze 2 verbeteringen hopen we u nog beter te kunnen helpen bij het online reserveren van een starttijd. Heeft u verder nog vragen? Bij de receptie helpen wij u graag verder.