Rabobank zwaait na ruim 10 jaar af als hoofdsponsor Businessclub

Sinds het ontstaan van Golfvereniging het Woold en het openen van de Vier Eijckenbaan hebben we met elkaar een flinke groei doorgemaakt. Ook de daarbij behorende Businessclub het Woold is in de loop der jaren flink gegroeid. We zijn erg trots op het feit dat onze businessclub inmiddels bijna 120 bedrijven rijk is, allen werkzaam in zeer uiteenlopende sectoren.

Er zijn tal van bedrijven lid geworden en geweest, maar de hoofdsponsor is in al die jaren nooit veranderd: Rabobank Peelland-Zuid is vanaf het vroege begin hoofdsponsor van onze businessclub geweest en heeft ons altijd ondersteund, iets waar wij ze erg dankbaar voor zijn en ook zullen blijven.

Dit jaar heeft Rabobank besloten een andere koers te gaan varen en er daarom voor gekozen om na ruim 10 jaar te stoppen als hoofdsponsor van onze businessclub. We willen hen daarom bedanken voor hun support in de afgelopen periode. Uiteraard blijft de Rabobank wel lid van onze businessclub. 


We zijn daarom per heden ook op zoek naar een bedrijf dat geïnteresseerd is in het hoofdsponsor lidmaatschap van Businessclub het Woold. Heeft u interesse en wilt u graag meer informatie? Dan kunt u contact opnemen met Danique, Jan of Rens via info@golfbaanhetwoold.nl of 0493 560462 om de mogelijkheden te bespreken.