Puttwedstrijd oefengreen 3 februari

Zou het dan toch nog droog blijven? Nou, dat niet helemaal. Een druilerige regen hangt boven de oefengreen, maar het is goed te doen. 

Een variëteit aan mutsen, regenhoedjes en petjes is te zien als iedereen zich begeeft naar de beide greens waar de holes zijn genummerd van 1 t/m 5 met nog een extra bonushole toegevoegd.  Er zijn 36 deelnemers ingedeeld in groepjes van 3 of 4 die erg geconcentreerd starten met putten. Het is zelfs heel stil. Er staat wat op ’t spel!

De vorige wedstrijd is uitgevallen dus nog 2 wedstrijden te gaan voor de trofee. Na een uurtje putten worden de kaarten ingeleverd en dan blijkt dat er 4 deelnemers dezelfde laagste score hebben behaald van 31 punten. Er is een “sudden death” nodig om een winnaar aan te kunnen wijzen.

Opnieuw naar de green en daar moeten Loe van den Eijnde, Jeanne Sars, Ruben van Someren en Wilma van Wijk laten zien wie de puttwinnaar van vandaag wordt. Het is echt spannend, publiek kijkt toe vanaf de rand van de puttinggreen of achter glas in de serre. Jammer, maar na meerdere gelijk gescoorde puts valt Jeanne als eerste af. Dan moet Loe de green verlaten en blijven Ruben en Wilma over om tot slot een lange slag te maken om het dichtst bij de stok te komen.

En…  met maar een héél klein verschil kunnen we Wilma als winnaar feliciteren. Hopelijk zien we allen weer terug bij de laatste puttwedstrijd op zaterdag 2 maart.

E.V.C.O.