Parladies winnen golfregelquiz

Het is volgens insiders een van de gezelligste verenigingsactiviteiten van Het Woold. De jaarlijkse golfregelquiz door de Hareco en Regelcommissie. Want iedereen kent natuurlijk de golfregels, de veranderingen en de local rules op zijn duimpje. Althans….. 

Tijdens de golfregelquiz kunt u op een leuke manier in teamverband uw kennis van de golfregels grondig testen in vijf rondes met soms pittige vragen. Maar liefst 17 teams gingen de strijd met elkaar aan in een tot de nok toe gevuld golfrestaurant. 

En zoals het hoort werd er heel veel gediscussieerd over de juiste antwoorden. Met elkaar en met de jury. Wil van de Moosdijk en Jos Hendriks maakten de quiz, Jan-Karel Jobse en Harry Peeters presenteerden de vragen, de uitleg en de uiteindelijke uitslag. 

‘De Parladies’ kennen de golfregels het allerbeste. Zij behaalden in totaal 86 punten.  Team ‘Ladies Rules’ eindigde als tweede. ‘Team Atlantis’ en ‘per jaar wijzer’ deelden de derde plaats. 

Het werd zoals verwacht een geslaagde avond. Dank aan de makers, de referees, de nakijkers, de uitdelers en ophalers, en het team van Volentieri, op naar de editie 2024! 

Frederique bedankt voor de foto’s!

PRCIe/PvL