Openingstoernooi 2021

Veel leden zijn al volop actief op onze prachtige banen en hebben al menige wedstrijd gespeeld.

Toch wil de EVCO het jaarlijkse Openingstoernooi, dat vanwege ons allen bekende redenen in eerste instantie niet doorging alsnog organiseren en wel op zaterdag 15 mei 2021.  Zowel op de Gezandebaan als op de Vier Eijckenbaan worden 18 holes gespeeld. De spelvorm is stableford individueel. Er wordt op hole 1 gestart in flights van 4 op volgorde van de startlijst. 

Aan het toernooi wordt het thema “Hollands Glorie” verbonden. Dus het kledingadvies is rood-wit-blauw en wij zouden het op prijs stellen als u daar op een of andere manier op in wilt spelen. De aankleding van de baan en het clubhuis zal ook hierop aangepast zijn. Voor een bijpassend hapje en drankje in de baan wordt ook gezorgd.

Ook dit jaar zal er op beide banen weer gestreden worden om de titel “Starter van het jaar”

Voor beide banen is de wisseltrofee weer beschikbaar en wij rekenen op veel deelnemers, die hun uiterste best zullen doen om deze trofee voor een jaar in bezit te mogen hebben.

Op deze manier gaan we met z’n allen op een sportieve en gezellige manier de “valse” start van het nieuwe golfseizoen tot een feestje maken.

U kunt zich aanmelden op Egolf4U tot woensdag 12 mei 20.00 uur, waarna de EVCO de flight indeling maakt.

Programma:

Voor beide banen: Minimaal 20 minuten tot maximaal 30 minuten voor uw starttijd melden bij de wedstrijdleiding, met in acht neming van de 1,5 meter maatregel.

Briefing: schriftelijk per flight.

Start: zie de startlijst vanaf vrijdag 14 mei

Kosten: € 2,- plus € 8 voor de consumpties in de baan. Graag gepast betalen.

Als op deze datum dineren mogelijk is en u wilt daar gebruik van maken, graag voor de wedstrijd opgeven bij de caddymaster.

EVCO/JK