Het imago van de golfsport. Mogen wij uw mening?

Hoe is het imago van de golfsport onder mensen die golfen? En is dat anders dan het imago bij mensen die niet golfen? Is het nodig om daarin verandering aan te brengen? En als dat zo is, hoe zou dat dan moeten?

Dit jaar zal de Nederlandse Golf Federatie voor het derde jaar op rij een imago-onderzoek uitvoeren in samenwerking met onderzoeksbureau Validators. Het doel is om van meer dan 12.000 respondenten (4.000 niet-golfers en 8.000 golfers) hun mening over golf te ontvangen. Een onderzoek onder meer dan 12.000 respondenten geeft een zeer valide beeld.

De resultaten van het onderzoek worden ingezet om het imago van golf te verbeteren en meer potentiële golfers kennis te laten maken met onze mooie sport.

We zouden het op prijs stellen als u, als lid van Het Woold uw mening deelt in het onderzoek. Dat kan online en kost maar een paar minuten. U kunt het online onderzoek HIER vinden en direct deelnemen.

Het onderzoek wordt voor de NGF uitgevoerd door Validators. Validators is een Nederlands onderzoeksbureau met veel expertise in kwantitatief imago-onderzoek. Validators is ISO 27001 en 20252 gecertificeerd en is tot tweemaal toe uitgeroepen tot beste onderzoeksbureau van Nederland.