Op naar een geweldig 2023

Zondagmiddag vond de traditionele nieuwjaarsreceptie van Het Woold plaats in clubhuis Volentieri. De leden die het bestuur en elkaar de beste wensen overbrachten werden welkom geheten met een glaasje champagne. 

Waarna in een goed gevuld clubhuis voorzitter Jobse iedereen welkom heette, de beste wensen overbracht en kort terugblikte op een succesvol 2022, met mooie banen (dank aan de greenkeepers), veel golfplezier en als hoogtepunt het jubileum in de maand juni. 

Ook kort aandacht voor de speerpunten van het bestuur, namelijk het verbeteren van de communicatie naar de leden, ervoor zorgen dat de participatiegraad aan de activiteiten stijgt en het werven van meer jonge leden voor de vereniging.

Ook de NGF richt zich dit jaar op het werven van leden tussen de 25 en 50 jaar met de campagne ‘Welcome to the club’, u gaat er ongetwijfeld meer over horen en lezen. Behalve de receptie waren er ook speciale putt-demonstraties en kon wie dat wilde zondag zijn/haar slag slaan in de golfshop op Het Woold. 

De aanwezigen werden vervolgens de gehele middag verwend met lekekrnijen als oliebollen, worstenbroodjes, luxe snacks en borrelhapjes. Een mooi begin van een nieuw jaar op Het Woold.

LvK/PvL/PR-Cie