Leden Businessclub slagen voor eerste test in 2023

Een gezellig avondje Night Golf onder de lampen van de Gezandebaan, dat is waar de leden van Businessclub het Woold naar uit keken op de eerste maandelijkse bijeenkomst in het nieuwe jaar. Helaas zorgde een flinke regenbui ervoor dat de golfbanen op donderdag 12 januari gesloten moesten blijven en daardoor kon er een streep worden gezet door het geplande programma. Toch zullen alle aanwezigen met een glimlach kunnen terugkijken op deze bijeenkomst.

In plaats van het testen van de golf skills op de Gezandebaan werden de deelnemers getest op algemene kennis, kennis over Het Woold & de businessclub en kennis over de golfsport. Quizmasters Danique, Fréderique & Rens hadden last-minute een echte “BC Pubquiz” uitgedokterd en verzorgden meerdere rondes vragen. Vragen zoals:

  • Wanneer werd de eerste steen van het clubhuis gelegd (u loopt iedere keer bij de ingang langs de eerste steen met datum af…)?
  • Welke Businesslid hoort bij welk bedrijf?
  • Welke sport beoefende Joost Luiten voordat hij begon met golf?

U raadt het al, niet iedere vraag was even makkelijk. De teams gingen bij vlagen hevig met elkaar in conclaaf om zo tot een gezamenlijk antwoord te komen. Was de ronde voorbij, dan zorgde het team van Volentieri voor een heerlijk gerecht. Zo werd er afwisselend quiz gespeeld en gedineerd. Na het dessert kon de balans worden opgemaakt en bleek het team van “De Ronde tafel” (aan wat voor tafel denkt u dat dit team zat…?) door een enorm goede laatste ronde aan het langste eind te hebben getrokken, te weten: Roland Daems, Martijn Wolters, Alwin Sahr & Ernest Keulers.

Naast een kleine attentie wonnen zij uiteraard de eeuwige roem en de primeur voor de winst van de allereerste “BC Pub Quiz”! Gezien alle enthousiaste reacties zou het zomaar in de toekomst nog eens terug kunnen komen.

We zien de BC leden graag over een kleine maand op donderdagmiddag 9 februari bij het bedrijfsbezoek bij SHI in Asten. Inschrijven is nog mogelijk via E-Golf4U. U vindt alle informatie over het bezoek HIER.