Marshall-golfdag 2023

Op dinsdag 3 oktober speelden de leden van het Woold Marshall-team hun jaarlijkse golfwedstrijd. 

De ontvangst was zoals altijd hartelijk, daar staan we immers internationaal om bekend, met koffie en het onovertroffen appelgebak. Daarna begonnen we met 12 van de 16 Marshalls aan de wedstrijd. Pieter had dit jaar wel een hele bijzondere opzet gemaakt. 9 Holes op de Gezandebaan daarna een soort vaardigheidstest in chippen en putten waarna we nog 9 holes op de Vier Eijkenbaan speelden, afwisselend van rood en blauw en voor de dames van oranje en rood. Vooraf was bepaald dat er prijzen waren voor de nummers 1, 2,5,8 en 11.

Omdat we eigenlijk het hele jaar door individueel optreden was het leuk om nu eens met elkaar te spelen. Ondanks de ongedwongen sfeer ging wel ergens om. Niet alleen om de felbegeerde Marshall-trofee maar ook om een Wooldkoek, speciaal voor ons gemaakt door Bakkerij van de  Mortel. 

De uitslag van deze goed georganiseerde en enerverende Marshall-golfdag was als volgt:

  • 1e Wim Peters 28 slagen/29slagen Wisseltrofee
  • 2e Antoon van Hout 28/31
  • 5e Madelon Windhorst-Kok 31/33
  • 8e Pieter van den Hurk 28/38
  • 11e Patrick van Rulo 36/37

Chippen/Putten Tom Waals 80/90 cm.

Ook dit jaar kunnen we weer terugzien op een prima georganiseerde Marshall-dag met een geslaagde afsluiting in ons onvolprezen clubhuis. Dank aan iedereen die daaraan een bijdrage heeft geleverd.

Heeft u interesse om ons Marshall-team te versterken of voor nadere informatie, neem dan contact op met Tom Waals.