Marshall Golfdag 2022

Op zaterdag 8 oktober speelde het Marshall-team van golfbaan Het Woold de jaarlijkse golfwedstrijd om de felbegeerde Marshall-golftrofee. Patrick had besloten om anderen ook een kans te geven en vulde deze middag de Marshalldienst in, waarvoor dank.

Na een ontvangst met het alom geprezen appelgebak konden we onze wedstrijd spelen onder een heerlijk najaarszonnetje. Eerst 9 holes op de Gezandebaan met op hole 4 de Neary die bij de dames gewonnen werd door Marijke Leereveld en bij de heren door Tom Waals. Daarna volgde een korte pauze met de onvermijdelijke groepsfoto.  

Na deze eerste 9 holes bleek dat de scores heel dicht bij elkaar lagen zodat iedereen nog een kans had op de eindoverwinning. Ondanks dat sommige Marshall’s kosten nog moeite gespaard hadden om deze wedstrijd te winnen (hoogte-stage/aangepaste voeding) 

bleek dat niets zo onvoorspelbaar is als de resultaten van onze golfwedstrijd. Na nog eens  9 holes op de 4 Eijkenbaan bleek dat er drie spelers waren met een gelijk aantal punten.

  1. Margriet Curvers 36 punten
  2. Antoon van Hout 36 punten
  3. Frans Sijben 36 punten

Hoewel de organisatie niet direct voorbereid was op zoveel winnaars werd dit probleem meteen opgelost. Alle drie een lekkere fles wijn en de felbegeerde wisseltrofee om toerbeurt voor 4 maanden op de schoorsteenmantel.

Samenvattend kunnen we terugzien op een prima georganiseerde wedstrijd met een geslaagde afsluiting in ons onvolprezen clubhuis. Namens het Marshall-team dank aan iedereen die een bijdrage leverde aan het slagen van onze jaarlijkse Marshall-golfdag.

Vindt u het overigens leuk om deel uit te maken van deze gezellige club en om golfers die op onze banen spelen te begeleiden in hun sport, neem contact op met Tom Waals voor verdere informatie.