Maandbeker Competitie

Op zaterdag 08 oktober 2022 is de laatste wedstrijd voor de maandbeker competitie gespeeld van het seizoen 2022. De handicap grens voor beide categorieën vastgesteld van 0.0 –  20.0  voor Strokeplay en van 20.1 – 38.0 voor Stableford.

Dit jaar waren 8 maandbeker wedstrijden gepland en die zijn ook allemaal gespeeld. Van deze 8 wedstrijden telden 6 wedstrijden mee voor de uiteindelijke uitslag van de maandbeker. Voorgaande jaren kon het zijn dat men tijdens de competitie wisselde van categorie. Dit hebben wij als subcommissie aangepast om zo ook een eerlijk beeld te krijgen van de uiteindelijke winnaars van beide categorieën. Als men startte in een categorie, dan bleef men daar ook in v.w.b. de competitie en einduitslag.

In totaal hebben 90 golf(st)ers deelgenomen aan de Maandbeker wedstrijden in beide categorieën. Uiteindelijk heeft dat geresulteerd in een eindstand die iedereen op de website van het Woold kan nakijken. Wat dit jaar opvalt is dat bij de Strokeplay categorie de dames aan het langste eind hebben getrokken en er met de prijzen vandoor zijn gegaan. Helaas waren niet alle prijswinnaars nog aanwezig om ze op de foto te zetten. 

In de categorie 0.0 – 20.0, Strokeplay met 60 deelnemers zijn de prijswinnaars:

1e Thea Hendrickx-Versteegen 439 slagen

2e Marie-Louise Suijkerbuijk-Verheijen 444 slagen

3e Jaenne Sars 446 slagen

In de categorie 20.1 – 38, Stableford met 30 deelnemers zijn de prijswinnaars:

1e Rene Stals 191 punten

2e Ruben van Someren 186 punten

3e Mieke van de Heuvel-Camp 181 punten

Wij als wedstrijdleiding zijn blij dat alle wedstrijden gespeeld zijn. Resumerend een wederom geslaagde competitie met helaas iets minder deelnemers dan bij de maandbeker van 2021. 

Namens de wedstrijdleiding en deelnemers een “Dank je wel” aan onze Greenkeepers, zij zorgen er altijd voor dat de baan in een perfecte conditie is tijdens de competitie. Alle deelnemers bedankt voor jullie deelname en hopelijk tot ziens bij de Maandbeker competitie in 2023 (18 maart 2023). 

Uw wedstrijdleiding
Sjaak Leenders & Jan van der Vorst.