Startdatum: Start zomercompetitie maandag 12 april 2021. Slotdag maandagcompetities is maandag 25 oktober met een fun-wedstrijd met aansluitend prijsuitreiking dagwedstrijd en zomercompetities Vier Eijckenbaan en Gezandebaan.

De Vier Eijckenbaan:

Er zijn 2 categorieën:
Categorie 1: Stableford over 18 holes. Start op hole 1
Categorie 2: Stableford over 9 holes. Start op hole 10

De bijdrage is dit jaar 0 euro. Inschrijven voor De Vier Eijckenbaan kan vanaf maandagmorgen 09.00 uur tot en met vrijdagavond 18.00 uur, voorafgaand aan de wedstrijddag via E-golf4u of via de zuil in het clubhuis.

Alleen houders van een actieve handicart mogen gebruik maken van een buggy. Voor zaterdag 18.00 uur maakt de wedstrijdleiding de flight-indeling met bijbehorende starttijden met een intervaltijd van 8 minuten. Deze indeling staat uiterlijk zaterdag 18.00 uur op de site in E-Golf4u. Flights bestaan uit 3 personen. De eerste flight start om 08.00 uur. De laatste flights starten uiterlijk 09.44 uur bij de 9 holes- en 13.00 uur bij de 18 holes-wedstrijd.

De maximale playing-handicap is 40. Elke kaart is qualifying mits de baan qualifying is. Het is mogelijk om (per week) te kiezen voor afslaan vanaf de oranje, rode, blauwe, gele of witte tees, zowel voor dames als heren. Na controle met je marker, de kaart invoeren in de zuil in het clubhuis of in de E-golf4u app. Dus niet in de Golf.nl app. Later krijg je via de mail een bericht, dat je de score kaart akkoord verklaart, anders komt hij niet in het NGF systeem.


Voor het volledige wedstrijdreglement zomercompetitie De Vier Eijckenbaan klik hier

De Gezandebaan:

Spelvorm: Stableford 2x 9 holes. Start: 2x op hole 1
Iedereen met een ledenkaart van de Gezandebaan met minimaal baanpermissie kan deelnemen
Dit jaar 0 € bijdrage.
Flights bestaan uit 3 personen. De eerste flight start om 09.00 uur. De maximale wedstrijd-exact-handicap is 40. Elke kaart is qualifying mits de baan qualifying is. Ook hier je kaart na controle met je marker, invoeren in de zuil in het clubhuis of in de E-golf4u app. Dus niet in de golf.nl app. Ook hier krijg je een mail die vraagt om je scorekaart akkoord te verklaren.
Voor het volledige wedstrijdreglement zomercompetitie Gezandebaan klik hier

De wedstrijdcommissie.