Louis Klein Zieverink winnaar Woold Summer Tour 2022

Ook in 2022 hebben de leden met een handicap van max. 21.0 deel kunnen nemen aan de Woold Summer Tour. Een speciale netto strokeplay competitie van begin mei t/m eind augustus. Dit jaar had de organisatie gekozen voor een 9-holes format op de donderdagavonden, met een wisseling van het spelen van de front nine & back nine, en tevens een toevoeging van 3 “18-holes specials” op zaterdagmiddagen in juni, juli & augustus. Vooral dit laatste werd erg goed ontvangen door de deelnemers.

Iedere speelronde konden de deelnemers punten verdienen, waardoor vaak meespelen dus zeker loonde om mee te dingen om de hoogste plaatsen in het klassement. Na de afsluitende wedstrijd op zaterdag 28 augustus bleek Louis Klein Zieverink het meeste te punten bij elkaar te hebben gescoord, namelijk 145! Jan Vries (126) & Wilma van Dongen (124) complementeren dit seizoen de top 3.

Mocht u als deelnemer graag tips willen doorgeven om het format nog verder te verbeteren, dan kunt u dit doorsturen naar een van de sub-commissieleden. Na een evaluatie later dit jaar zijn wij vol goede moed om ook in 2023 een leuk format aan de Woold-agenda te kunnen toevoegen.

De Woold Summer Tour sub-cie,

Raymond Koster, Rens van der Schouw & Ted Schulkes