Ladiesday Ringerscore

Afgelopen winterperiode hebben we voor het eerst tijdens de LAdiesday volgens de “Ringerscore”gespeeld. In deze spelvorm heb je de mogelijkheid om in iedere speelronde je score te verbeteren. De beste score per hole blijft staan. Je gaat met een andere mindset de baan in, want je weet op welke holes nog een hogere score wenselijk is.

Deze winter kregen we te maken met zeer uiteenlopende baancondities: droog, kletsnat, berijpt, besneeuwd, bevroren en in onderhoud/verbetering, met als gevolg: Verkorte holes, wintergreens, en winterregels.

Machtelt Winterink kon het allerbeste met deze omstandigheden omgaan en bezegelde dat met het winnen van de Ringercompetitie. Ze scoorde 56 punten. Tilly Hendriks en Anneke Wolters deelden de tweede plaats met een score van 52 punten.

Donderdag  werden ook Lieke Karsmakers , Lenny Hoeks en Mieke van de Heuvel in de bloemetjes gezet om hen te bedanken voor hun jarenlange inzet in de Ladiesday Commissie.  Iedere donderdag zorgden zij voor de indeling, kaarten, uitslagen en invulling van de funspelen.

Dames bedankt. Gelukkig blijven zij actief golfen. Zij dragen hun stokje over aan Truus Sanders  en Anneke Wolters. We hopen jullie allemaal weer te zien op de ladiesday en alle andere activiteiten op Het Woold.