Ladies & Business

ladies 360Donderdag 5 oktober vond het jaarlijks terugkerende evenement Ladies & Business plaats. Speciaal georganiseerd voor onze vrouwelijke businessleden, vrouwen van businessleden en niet te vergeten hun relaties en vriendinnen.

Met deze keer wel een heel speciaal thema, wat door alle vrouwen met open armen ontvangen werd: ‘’Uitdagend, verrassend, verleidelijk en verrukkelijk’’. Wat wil een vrouw nog meer?

 

Zeer opvallend was, dat iedereen tijdig voor aanvang van de wedstrijd aanwezig was. De organisatie hoopt dat dit een voorbode is voor de laatste Rabocompetitie op donderdag 12 oktober.

Denk maar niet dat onze Ladies een balletje in moeten slaan, om tot geweldige scores te komen. Een stukje ontspanning voor de wedstrijd is veel meer waard en al helemaal onder het genot van een chique gebakje van Coco & Sebas.

ladies 002 360Kort kennismaken met het bedrijf Coco & Sebas onder leiding van Bas de Vet; een van de leden van Businessclub het Woold en uiteraard het onderwerp van de dag. Staat bekend om overheerlijke Dutch Chocolate! Sinds kort enkele stores geopend in Nederland. Niet alleen in Nederland trouwens, binnenkort zal zelfs de eerste store in New York openen. Nu maar hopen dat deze verslaggeefster aanwezig mag zijn bij de opening…

Met de buikjes goed gevuld zijn de dames de golfbaan opgestapt. In teams van drie of vier personen hebben ze de spelvorm Best Ball gespeeld. Dames ondervonden geen enkele druk, waardoor er veel gelachen en juist uitstekend gescoord werd. Daar kwam nog bij dat de dames tussendoor op de baan konden genieten van een pokébowl (verzorgd door de altijd vol humoristische Anke).
Bij terugkomst genoten de dames van een 3-gangen diner. Na het voorgerecht van gegrilde wilde zalmfilet, volgde de prijsuitreiking.
De neary is gewonnen door de gastspeelster van Miranda Raaijmakers, Judith Tesser. Om de prijsuitreiking kort maar krachtig te houden, dacht Judith Tesser dan sla ik ook maar de longest er achteraan. Miranda heeft een goede keuze heeft gemaakt om Judith als gastspeelster uit te nodigen. Judith werd verrast door o.a. een prachtige shawl met het merk POM, gesponsord door ‘’Van Der Weerden Mode’’.

De tweede en derde plaats kregen zoals gewoonlijk een eervolle vermelding. Aangezien er drie teams met maar liefst 26 stableford punten op de tweede plaats zijn geëindigd, was dit zeker een applaus waard.

Met kop en schouders stak het team van Heartbeat hier nog bovenuit. Een uitzonderlijk goede score van 37 bruto en maar liefst 29 netto! De dames Gerry Lardenois-Konings, Rian van de Wetering, Patty van Uden en Alma Slegers mochten een prachtig pakket van Coco & Sebas in ontvangst nemen.

De prijsuitreiking werd gevolgd door het hoofdgerecht, bestaand uit kalfsribeye omringd met verse groenten van het seizoen.

Tijdens het hoofdgerecht was het woord aan Remy Rombouts, chef van Coco & Sebas (en sous-chef Bram). Het dessert werd aangekondigd, bestaande uit zelfgemaakt ijs naar keuze. Daarnaast werd live het geheim van Coco & Sebas onthuld. Met als afsluiter een geweldige productpresentatie van Remy en Bram, waar iedere chocoladeliefhebber wat van op kon steken.

Dames, wij willen jullie graag allen nogmaals hartelijk danken voor jullie aanwezigheid. Wij hopen dat jullie genoten hebben en dat we jullie volgend jaar weer allemaal terug te zien! Uiteraard gaan de ladies van Businessclub het Woold nooit met lege handen naar huis.
Alle ladies ontvingen een goodiebag beschikbaar gesteld door Coco & Sebas (www.cocosebas.nl), O.P.I. Nederland (www.opi.nl) en Golfbaan het Woold.
Voor alle heren die dit verslag onder ogen krijgen, de slogan van Coco & Sebas is ‘’A chocolate dripping kiss for your love’’. Vergeet dus niet af en toe je geliefde in de watten te leggen.

TIP:

Nu ook tijdelijk te verkrijgen bij Golfbaan het Woold of kom genieten in Best (Nieuwstraat 74) of in Eindhoven (Kleine Berg 34a).