Jongste competitieteam gaat op voor kampioenschap

Waar de volwassenen hun NGF Competitie eind april & begin mei afsloten, is ons jeugdteam momenteel vol in “de competitie-modus”. Zij spelen deze maand een 18-holes competitie in dubbel negen format met handicapverrekening. De stableford scores van alle wedstrijden op een speeldag worden bij elkaar opgeteld en het team dat de meeste punten bij elkaar speelt, verdient vervolgens de meeste punten voor in het klassement.

Uniek aan de 18-holes jeugdcompetitie is dat de teams standaard ook op hun eigen baan meespelen. Op dit moment staat Het Woold Jeugd-1 bovenaan met één punt voorsprong op het team van de Eindhovensche. Daarachter volgen de teams van Crossmoor & Landgoed Nieuwkerk. Loon naar werken na een maandenlange trainingsperiode met hun coach Stijn Willekens naast de reguliere Jeugdplan lessen.

Het toeval wil dat de laatste speeldag, aankomende zondag 25 juni, wordt gespeeld op Het Woold. ons team kan hun mooie reeks dus op hun homecourse bekronen met een kerst op de taart. Hoe mooi zou dat zijn?!

Wij wensen Jori & Luka van de Wiel, Frans Janssen, Savine Hoebergen, Joep van Lieshout & Yari Vreede alvast veel succes met de laatste voorbereidingen. Komt u ook even kijken hoe het ze vergaat? De eerste flight zal om 9.00 uur de baan in vertrekken.


Namens de Jeugdcommissie,

Stijn Willekens & Rens van der Schouw