Jeugdteam wordt tweede in NGF Jeugdcompetitie 2022

Zondag 3 juli heeft het jeugdteam van Golfbaan het Woold een mooie dag beleefd in het Zuid Limburgse Brunssum. De vier deelnemers (op de foto van links naar rechts), de Astense Frans Janssen en Savine Hoebergen en de Eindhovense Jori en Luka van der Wiel moesten al vroeg uit de veren.

Yari Vreede, ook speler van Jeugd 1, speelde deze week niet mee. Om 8.15 uur stonden dejongelui aan de Rimburgerweg bij het golfresort Brunssummerheide. In de jeugdcompetitie namen zij het op tegen de jeugdteams van Brunssummerheide en van G&CC Geijsteren. Op 19 juni waren onze jeugdleden in Wanssum (bij Venray) er met de winst van doorgegaan, maar zondag bleken de Limburgse jongens voordeel te hebben bij hun thuiswedstrijd. Zij kenden de baan net iets beter.

Zodoende nam het jeugdteam van Het Woold een mooie tweede plek in. De competitie werd op deze warme en zonnige dag, in het clubgebouw afgesloten met een hapje en een drankje, waar de jonge sportievelingen nog even konden nagenieten van de Limburgse gastvrijheid.

De aankomende tijd gaan ze samen met hun Pro Stijn Willekens met de geleerde lessen aan de slag om hun golfspel verder te ontwikkelen.