Jaarplan golfopleiding sluit seizoen af op Gezandebaan

Op zaterdag 18 december hebben Nick en Stijn hun jaarplan 2021 afgesloten met een leuke wedstrijd op de PAR 3 baan. Tijdens het jaarplan krijgen de spelers 20 groepstrainingen van 1 uur verdeeld over het jaar 2021. Daarnaast mogen ze 3x een privéles van een half uur inplannen met de Pro die de training verzorgt.

Er waren 32 enthousiaste leerlingen die gedreven aan de start van de wedstrijd stonden. Ze werden allemaal in flights van 4 personen ingedeeld.

De wedstrijd wordt volgens het best-ball principe gespeeld, ze kregen als target mee om de baan te verslaan. De flights moeten dus een score van 27 slagen halen om aan die doelstelling te voldoen.

Vol vertrouwen en met goede moed werd er om klokslag 14.00 uur afgeslagen, het beloofde een memorabele ronde te worden. De teams waren aan elkaar gewaagd en af toe werd er onder luid gejuich een birdie begroet. Bij binnenkomst bleek dat alle teams goed gespeeld hadden en de “hoogste” score die genoteerd werd was 29 slagen.

Er bleken 2 teams die de baan verslagen hadden, ze hadden allebei een score van 26 slagen. Dus die 2 teams moesten nog even naar buiten om op de green uit te maken welke flight uiteindelijk als  jaarwinnaar zou worden gehuldigd. Er werden verschillende putt-wedstrijdjes gespeeld waarbij de winnaar elke keer door ging. Bij een gelijkspel bleef de speler ook nog in het spel, maar verloor je van een speler uit een andere flight dan was je uitgeschakeld. Dit ging net zo lang door tot er 1 speler over zou blijven.

Uiteindelijk greep de flight van Heidi, Conchita, Herman en Patrick de winst na een bloedstollend gevecht. Jacky, Tiddo, Rico, en Jos werden verdienstelijk 2e.

De winnaars werden getrakteerd op een goede fles wijn. Patrick van Os was helemaal gelukkig want hij werd als jaarwinnaar nogmaals naar voren geroepen en kreeg en tweede fles wijn.

Al met al een superleuke afsluiting. Allemaal hele fijne feestdagen gewenst en tot volgend jaar.Golfopleiding het Woold