NK Long Drive

Heeft u al eens iemand met één slag de bal op de green van Hole 1 van de Vier Eijkenbaan zien slaan? Waarschijnlijk niet. Toch zijn er wel golfers die dat kunnen en doen. Wellicht dat een van hen deelneemt aan het Nederlands Kampioenschap Longhitting dat gehouden wordt op en rondom Golfbaan het Woold op 29 april aanstaande.

In Europa bestond er tussen 2006 en 2009 een heuse Europese longdrivetour, die werd georganiseerd door Euro Longdrivers. Het huidige Nederlands longdriverecord staat voor zover ons bekend nog steeds op 381 meter. Deze afstand werd overbrugd op het WK in 2010 in Las Vegas en geslagen door Stef Gresel uit Limburg.

Het Nederlands Kampioenschap Long Drive op 29 april op Golfbaan het Woold zal een spannende dag zijn voor alle deelnemers.

Deze unieke wedstrijd zal zowel voor dames als heren worden gehouden in zes leeftijdsklassen tot 30 jaar.

Longhitting is een populaire tak van golf waarbij de golfer zo ver mogelijk probeert te slaan. Er is veel voorbereiding en oefening nodig om deze wedstrijd te winnen. Er zijn speciale prijzen voor de winnaar in elke leeftijdscategorie.

Kent u iemand waarvan u denkt dat hij/zij een goede deelnemer zou zijn voor het NK Long Drive? De inschrijving is geopend. u vindt HIER meer informatie!