Huisband i.o. Golfvereniging het Woold “The out of bounds” Iets voor u?

Een eerste oproep enige tijd geleden om deel te nemen aan een nieuw op te richten huisband voor onze golfclub heeft geleid tot een eerste vergadering. Met drie man is gebrainstormd over de setting van de band, muziekgenre, bezetting, voor wie, ambities, mogelijkheden en onmogelijkheden.

Voorlopig is de bezetting als volgt: Toetsen: Pierre v. Lier Schuiftrombone: Guus Timmermans Drums: John van Dijk Met diverse saxofonisten zijn we in contact. We zijn nu nog op zoek naar een: Basgitarist en een Sologitarist.

Indien u een ander instrument bespeelt en mee wilt doen kunt u natuurlijk ook reageren. We willen het van begin af aan professioneel aanpakken. Dat wil zeggen, fiks investeren in tijd en inspanning om een vlotte start mogelijk te maken.

Onze ambitie is om een bijdrage te leveren aan de sfeer en gezelligheid binnen de club. Ontspanning na inspanning gaan we in praktijk brengen.

Een blik op onderstaand muzieklijstje zegt iets over de tijdspanne waaruit geput gaat worden, van babyboom naar hits van latere datum. Populair jaren 60-70

Glen Miller Fats Domino Roy Orbison Maar ook Jan Smit en Marco Borsato. Indien u interesse heeft om op een ontspannende manier muziek te maken met golfende leeftijdgenoten voor golfende leeftijdgenoten, dan kunt u contact opnemen met: John van Dijk 06-53316400