Het Woold de meest gastvrije golfbaan van Europa?

Zoals bij u bekend scoren wij samen als Golfbaan het Woold al een aantal jaren hoog in de ranglijsten van het platform Leading Courses. We hebben diverse nationale awards in ontvangst mogen nemen en zijn tevens een van de “Outstanding courses”, wat betekent dat we overall minimaal een 8,5 scoren. Daarbij ontvingen we deze week een bijzonder bericht:

Deze week hebben we van Leading Courses bericht ontvangen dat Golfbaan het Woold kans maakt als “meest gastvrije golfbaan” van Europa in 2021, wat dit jaar een extra prijs is. Hier zijn we natuurlijk enorm trots op! Mede dankzij onze leden scoren we zo goed in diverse rankings, waaronder dus gastvrijheid.

Het is tot en met 31 december mogelijk om op Leading Courses een beoordeling te schrijven over onze golfbaan, zodat deze nog meetelt voor de Golfers’ Choice Awards van 2021 en bovenstaande extra prijs als meest gastvrije golfbaan van heel Europa.

Mocht u dus nog een beoordeling willen schrijven, dan zien we deze graag op ons profiel verschijnen. Vergeet hierbij uiteraard niet de sectie ‘gastvrijheid’ in te vullen. U komt op ons Leading Courses profiel terecht via onderstaande link: