Heren senioren 3/18 oefent op de Peelse Golf

 

Dit jaar is ons team ingedeeld in een poule van 4 teams. The Duke 3, Crossmoor 3, de Peelse 2 en wij. Een van de 4 wedstrijden is dan ook om des keizers baard en afgelopen vrijdag was dit voor ons het geval op de Peelse.

In het mooie clubhuis werden we hartelijk ontvangen door de organisatie om vervolgens door te gaan met koffie en Limburgse vlaai. Hierna de briefing en ook voor elke speler een geprinte lay-out van de 18 holes baan, een leuke service.

We speelden ons oefenpotje tegen The Duke en vooraf ingeschat zou dit geen simpele partij worden. Het team gemiddelde van The Duke lag toch zo’n 3 punten lager dus alle hens aan dek. Vol goede moed op naar hole 1.

Als team begonnen we voortvarend., Ad, Sjef en Pieter wonnen hun singels en door Frans, Guus en Frans werd hun single verloren. Na 9 holes een gelijke stand. Alle kans voor 2e helft Greensome zou je zeggen maar dit kwam toch niet helemaal uit de verf. Voor Ad en mij gold dat wij regelmatig ruzie hadden met de mooie waterpartijen en laten die er nu heel veel zijn in de 2e lus. Die extra strafslagen kwamen we dan ook niet meer te boven.

Uiteindelijk gingen alle 3 de dubbels verloren en was de einstand 16-6 voor The Duke. De andere teams Peelse 2 – Crossmoor 3 speelden wel hun eerste poule wedstrijd en ook hier was de stand eindstand 16-6.

Afsluitend hebben we gezellig na geborreld en lekker gegeten. We zitten in een leuke poule en wat hier voor ons te halen is weten over een paar weken. Volgende week naar Crossmoor in Weert en daar spelen we tegen Peelse 2. Nieuwe ronde, nieuwe kansen.

Pieter.