Heren-2 (27) wint met 10-8 eerste wedstrijd

De eerste zondag competitie spelen is een feit. Vorige week waren we het ontvangstcomité en zondag 10 april konden we laten zien wat we waard waren.

Alwin en Berno kwamen in de eerste dubbel langzaam op stoom en konden het al op hole 7 afmaken. Echter door wat foutjes kon de overwinning op hole 9 pas gevierd worden.

Jacques en Christian, hebben moeten knokken, maar konden de weerstand niet weerstaan en moesten uiteindelijk het onderspit delven. Ernest en Pascal wisten de eer van Venlo, lees Het Woold, hoog te houden, en kwamen met een keurige winst binnen.

Met een voorsprong van 4-2 zaten we al een beetje op rozen en konden van de lunch genieten.

De eerste single van Berno werd een walk-over, en na 11 holes trok hij al aan het langste eind. Ernest kwam net te kort, zijn tegenstander speelde te stabiel, waarbij Ernest te laat op gang kwam…

Christian kon zichzelf zeer goed belonen op hole 16, en de winst was binnen met 3&2.

Jacques dacht dat matchplay twee dagen ervoor werd gespeeld maar de uitslag van vrijdag telt niet mee, helaas de wedstrijd werd verloren.

Alwin, kon de “stabiliteit” van de dubbel niet in stand houden en moest het team toch mededelen dat hij niet heeft gewonnen.

Als team komen we hier op een nader te bepalen moment op terug…..

Toen was het wachten op Pascal……., A/S op hole 17, op hole 18 kon hij zichzelf onsterfelijk maken, en JA het gebeurde, trots dat hij was.

Een 10-8 overwinning was een feit…… en we borrelden nog lang en gezellig, vanzelfsprekend gingen weer als laatste naar huis!