Haal het beste uit je winterse golfervaring!

Wist je dat wij de meest moderne indoorstudio in de regio hebben? Dit seizoen is het jouw kans om te blijven werken aan je golfspel, zelfs als de weersomstandigheden buiten niet meewerken. Onze gloednieuwe Trackman-simulator staat voor je klaar, en we hebben ‘Tracy’, de slimme assistent van Trackman, om je te begeleiden.

Met de Trackman kun je elk aspect van je spel perfectioneren, of je nu aan je slagvlak, invalshoek, of clubblad wilt werken. Tracy staat klaar om je advies te geven en je te vertellen waar je kunt verbeteren. Wil je meer afstand halen? Met een druk op de knop kun je de gegevens bekijken die je nodig hebt om de bal verder te slaan.

En wat dacht je van een ontspannende 18 holes ronde met vrienden? Of speel verschillende spelletjes, zoals ‘capture the flag,’ ‘nearest to the pin,’ en ‘longest drive,’ en geniet van veel plezier en uitdaging.

En dan hebben we nog de ‘Big Tilt’ – een bewegend platform om je putvaardigheden te ontwikkelen. Of je nu wilt leren hoe je greens moet lezen, je focus wilt verbeteren tijdens het putten of je techniek wilt perfectioneren, de Big Tilt staat tot je beschikking.

Nieuw dit jaar is dat Boris aanwezig zal zijn om je te begeleiden. Hij staat klaar om advies te geven, je te helpen de techniek te begrijpen, en als je wilt, een balletje mee te slaan om je uit te dagen. Dit alles voor slechts 20 euro per persoon per uur, met een maximum van 4 personen per sessie.

Meld je nu aan door een e-mail te sturen naar Rob en maak van deze winter een gezellige en leerzame golfervaring!”


Rob Mouwen

  • rob@robmouwen.nl
  • 06 52 665 076