Golfkampioenschap van Deurne

Op vrijdag 8 september vond op Golfbaan het Woold het jaarlijkse Golfkampioenschap van Deurne plaats, een dag die de meer dan 125 deelnemers niet snel zullen vergeten. De zon scheen helder aan de hemel en de sfeer was uitstekend. Leden van Het Woold, Cas Prins en Simone van Osch, stegen boven zichzelf uit en werden terecht bekroond tot kampioenen van Deurne, met hun sublieme prestaties in de Stableford wedstrijd.

Cas Prins toonde onmiskenbaar zijn suprematie en won met een indrukwekkende score van 42 punten. Op de tweede plek, met een uitstekende prestatie, vinden we Patrick van Horne met 40 punten. Carlo Bankers eindigde op een respectabele derde plaats met 37 punten.

Bij de dames was het Simone van Osch die haar vaardigheden tentoonspreidde en de eerste plaats opeiste met een verdienstelijke 38 punten. Irene Fransen veroverde de tweede positie met 33 punten, gevolgd door Jeannette van Deursen op de derde plaats met een respectabele score van 30 punten.