Golfen en de Stichting Golfen Zonder Grenzen

golfalgemeenGolfen zonder Grenzen spreekt een breder publiek aan dan menigeen denkt. Ook golfers met een tijdelijke of niet zichtbare beperking helpen wij graag.

Vaak wordt er gedacht dat de Stichting zich uitsluitend inzet voor mensen met een handicap (denk hierbij aan de paragolfer). De Stichting is er ook voor alle andere mensen die door een lichamelijke of mentale beperking niet in staat zijn de golfsport of normale wijze uit te voeren.

 

Denk hierbij bijvoorbeeld aan:
– rugklachten
– gewrichtspijn
– de periode tijdens het herstel van een operatie
– aandoeningen aan hart, vaten en longen
– mentale beperkingen
– prothesen

De Stichting Golfen Zonder Grenzen kan u helpen. Samen kunnen wij ervoor zorgen dat u (weer) meer plezier aan het golfen beleeft.

Om die reden kan iedereen met een beperking vrijblijvend een kennismakingsles boeken. Tijdens deze les wordt er door Nick Goedhart bekeken welke mogelijkheden er zijn om wél te kunnen golfen. Nick zal vervolgens een lesvoorstel doen om samen te gaan werken aan ‘pijnvrij spelen’. Er kan daarna tegen gereduceerd tarief een aantal lessen worden afgesproken.

Beoordelen van de lichamelijke mogelijkheden gebeurt in nodig en gewenst in nauw overleg met fysiotherapeuten Theo Lankhorst en Luc van Munster, beide lid van de Golf Physiotherapie Associatie Nederland, die samenwerken met onze Stichting.

Bent u of kent u iemand die graag meer wil weten over de verschillende mogelijkheden? Neem dan contact op met Nick Goedhart, telefoonnummer: 06-234 06 589 of stuur een mail naar: nick@robmouwen.nl.