Gezellige vrijwilligerswedstrijd 2020

vrijwilligerswedstrijd 800Vandaag de jaarlijkse dag, waarop de vele vrijwilligers binnen onze vereniging door het bestuur en GVR uitgenodigd zijn, om weer eens gezellig ‘onder ons’ een balletje te slaan.

Gewoon een leuke golfwedstrijd met een natje en een droogje voor al die mensen in het bestuur en commissies die het gehele jaar door, in touw zijn om onze vereniging en golfbaan fris, vaak vernieuwend en zeker ook levendig te houden.
De waardering hiervoor is er dan ook dit jaar weer in de vorm van deze dag, vroeg in het voorjaar, en de vrijwilligersavond in het late najaar.

Jazeker, vroeg in maart! Het gebeurt zelden maar de kletsnatte periode in de voorbije weken zorgde vorige week nog voor een noodzakelijke baansluiting. Gelukkig zijn de weergoden ons vandaag gunstig gestemd. We krijgen gewoon wat we verdienen, nietwaar?

Om 12.30 uur staat de ontvangst gepland met koffie en appelgebak en rond de klok van 13.00 uur is er een welkomstwoord van Frans Renette. Hij wenst alle 31 deelnemers vandaag een bijzonder gezellige en fijne dag toe.  Ook ditmaal een golfmiddag in twee delen: allereerst de FBBB wedstrijd op de Gezandebaan en aansluitend de 9 holes wedstrijd FBBB, op de winterlus van de Vier Eijckenbaan. Beide met stablefordverrekening. Iedereen slaat af van rood.

Verder is er de neary op hole 6 (Gezandebaan) en de longest op hole 2 (Vier Eijckenbaan).
Tussen de twee wedstrijdgedeelten is er in het ‘paviljoen’ bij de holes 3 en 4 een pauze met een hartig en smakelijk pasteitje.

Rond de klok van 13.30 uur vetrekken de 31 deelnemers naar hun starthole op de Gezandebaan (shotgun). En, u raadt het al, natuurlijk is het ook dit jaar weer hartstikke gezellig. Om ongeveer 18.00 uur is iedereen weer terug in het clubhuis voor de traditionele gezellige uurtjes met een drankje, lekkere hapjes op de borrelplank én de prijsuitreiking door Frans en Gré

De prijswinnaars:
Neary to the pin: Ria Dijkers en Jan Kunen; Longest: Gré en Harry Peeters

Gecombineerde wedstrijd:
1ste prijs met 38 Stablefordpunten: Ria Dijkers en Antoon van Hout
2de prijs: Toine van Oosterhout en Gré Peeters (37 SF)
3de prijs: Riet van Grotel en Albert van Beurden (35 SF)

Voor een volledig overzicht: zie elders op de site onder wedstrijden.
Alle winnaars van harte proficiat.
Frans en Gré: dank voor de organisatie dit jaar.

Graag tot volgend jaar.

PF-Pr/Cie