Gezellige vrijwilligerswedstrijd

golfenindepeelDinsdag 9 april 2019, vandaag de jaarlijkse dag, waarop de vele vrijwilligers binnen onze vereniging door het bestuur en GVR uitgenodigd zijn, om eens gezellig ‘onder ons’ een balletje te slaan.Gewoon een leuke golfwedstrijd met een natje en een droogje voor al die mensen in het bestuur en commissies die het gehele jaar door, in touw zijn om onze vereniging en golfbaan fris, vernieuwend en levendig te houden.

 Om 12.30 uur staat de ontvangst gepland met koffie en gebak en rond de klok van 13.00 uur is er een welkomstwoord van bestuurslid Jan Beenker. Blij is hij op onze vereniging met zoveel ondersteunende vrijwilligers. De waardering hiervoor is er dan ook dit jaar weer in de vorm van deze dag, vroeg in het seizoen en de vrijwilligersavond in het late najaar. Hij wenst alle 36 deelnemers (ruim de helft van het totaal aantal vrijwilligers) vandaag een bijzonder gezellige en fijne dag toe.

Dan is het woord aan Frans Renette met de noodzakelijke wedstrijdinformatie.Een golfmiddag in twee delen: allereerst de FBBB (four ball-better- ball) wedstrijd op de Gezandebaan (9 holes) –Flights van twee personen/2 teams/flight en daarna de 9 holes wedstrijd FBBB, op de eerste 9 holes van de Vier Eijckenbaan. Beide met stablefordverrekening. Iedereen slaat af van rood. Verder: de neary voor dames en heren op de holes 6 en 8. Tussen de twee wedstrijdgedeelten is er een pauze met een consumptie..  Uiteraard wensen Frans en medeorganisatoren Hannie Looijmans en Jos Willekens iedereen eveneens een fijne golfmiddag toe.

Rond de klok van 13.45 uur vetrekken de 36 deelnemers naar hun starthole op de Gezandebaan (shotgun) om zo rond 15.00 uur terug te keren in het clubhuis voor een drankje . Ruim drie kwartier later volgen dan de 9 holes op de Vier Eijckenbaan (holes 1-9). En natuurlijk is het ook dit jaar weer hartstikke gezellig. Gelukkig waren dit jaar de weergoden ons weer gunstig gestemd. Je krijgt gewoon wat je verdient dus!

Om ongeveer 18.00 uur is iedereen weer terug in het clubhuis voor de traditionele gezellige uurtjes met een drankje en wat lekkere hapjes én de prijsuitreiking door Frans, Jos en Hannie.

Bij deze dus de uitslagen:

Neary to the pin:
Dolly Veldman en Toine van Oosterhout ( Gezandebaan)
Karin Jobse en Albert van Beurden ( Vier Eijckenbaan)

Gecombineerde wedstrijd:
1ste prijs met 41 Stablefordpunten: Bart Nelissen en Frits Aarts
2de prijs: Jan van Grotel en Jos Willekens
3de prijs: Jan Kunen en Peter Fransen

Voor een volledig overzicht: zie elders op de site onder wedstrijden. Alle winnaars van harte proficiat. Hannie, Frans en Jos: dank voor de organisatie dit jaar. Daarna is er nog een dankwoord van Toine Manders namens het bestuur en GVR voor alle vrijwilligers ( “jullie vormen de basis voor onze levendige vereniging”). Graag tot volgend jaar.

PF-Pr/Cie