Geslaagde vrijwilligersavond 11 juli 2023

Bent u er volgend jaar ook bij?

Om alle vrijwilligers een hart onder de riem te steken organiseerde de vereniging in samenwerking met de baaneigenaren een vrijwilligersavond op dinsdag 11 juli. Iedereen werd hartelijk ontvangen op het terras met koffie en de bekende overheerlijke appeltaart. Ook bij een temperatuur van boven de 30 graden smaakt ‘ie goed!

Vervolgens gingen teams van 2 de baan in voor een greensome stableford wedstrijd over 9 holes.  Er was een longest op hole 2 en een neary op hole 8. Met een licht briesje koelde het een beetje af en werd het een topavond om een rondje te golfen. En dat was ook te zien aan de scores! Zeker omdat er sprake was van 3/8 handicapverrekening zijn er veel punten behaald.

Bij het paviljoen werd ieder getracteerd op een verkoelend ijsje. Rond 21 uur kwamen de flights binnen en werden alle deelnemers verwend met ‘bruin fruit’ en een drankje naar keuze. En het zijn natuurlijk vrijwilligers van de Weco, die dit feestje voor de overige vrijwilligers hebben georganiseerd. Waarvoor dank!

De uitslagen:

  • 1e plaats met 24 stablefordpunten: Margriet Curvers en Jan van Grotel
  • 2e plaats met 21 stablefordpunten: Anneke Wolters en Paul Karsmakers
  • 3e plaats met 21 stablefordpunten: Bart Nelissen en Cor Naninck

Longest:

  • Heren: Wim Peters
  • Dames: Irma Verhoeven

Neary:

  • Heren: Rudolf Raymakers
  • Dames: Irma Verhoeven

Wilt u ook zo in de watten gelegd worden? Word dan vrijwilliger voor onze mooie vereniging! Er zijn zoveel verschillende werkzaamheden die nodig zijn voor een bloeiend verenigingsleven, dat er vast wel een klus bij zit die past bij uw talenten. Bovendien leert u op deze manier nog meer gezellige mensen kennen en het is gewoon leuk om te doen!