Even voorstellen: Golfprofessional Thijs Spaargaren

thijs spaargaren 300Vanaf 1 april wordt het pro-team van Rob Mouwen versterkt door Thijs Spaargaren. Hij zal op zondag en woensdag golflessen komen verzorgen op het Woold.

Onderstaand stelt Thijs zich aan u voor.

Vanaf 2009 ben ik met veel plezier werkzaam als headprofessional op De Zuid Limburgse Golf en Countryclub. Momenteel ben ik nog steeds headprofessional en dat zal de komende jaren ook nog zo blijven. Per 1 april 2016 ga ik op de woensdag en de zondag werken op “t Woold. Voorlopig zal dat om de zondag zijn aangezien ik op de andere club geregeld ook de jeugd heb op de zondag.

Ik ben zelf ook nog actief op de PGA Holland tour alwaar ik jaarlijks speel in de top 30 van Nederland. Mijn beste ranking in Nederland ooit is 11e geweest in 2008. Beste prestatie zijn 3e in de Polynorm Trofee, en 3e tijdens de Alex Golfdagen, beide toernooien van de PGA Holland tour, zeg maar de eredivisie voor golfprofessional actief in Nederland.

 

Meest trots ben ik op mijn kwalificatie voor het KLM Open in 2005, deelname aan het grootste toernooi in eigen land heb ik als erg bijzonder ervaren en de opgedane ervaring neem ik voor altijd mee in mijn lesgeven. In de eerste ronde maakte in ook nog een verrassende score van 69.

Ik heb een HBO sportacademie achtergrond, en heb beide opleidingen B en A van de PGA Holland gedaan. Ik kom uit een sportieve familie waar het lesgeven met de paplepel is ingegoten. Op lesgeefgebied werk ik met Trackman, dit analyse apparaat meet 26 parameters in uw swing. Tevens zit er ook een camera in de Trackman zodat u uiteraard ook de beelden van uw swing kunt zien. De Trackman maakt een hoop zaken inzichtelijk en ontkracht een hoop mythes in de golfsport!

Ik daag u bij deze uit een les van 50 minuten te boeken en op zeer korte termijn progressie te maken in uw golfspel.!

U kunt mij mailen op: spaargarengolf@hotmail.com of bellen op 0639288255

Sportieve groet,

Thijs Spaargaren