Enerverende eerste voorronde Woold PAR-3 Contest

Schermafbeelding 2020 07 08 om 12.10.35Gisteravond zijn de voorrondes van de Woold PAR-3 Contest van start gegaan. Na de succesvolle editie van vorig jaar hebben zich opnieuw ca. 80 deelnemers ingeschreven. Titelverdediger Marcel van den Eijnde had de eer om in zijn winnaarspolo met het eerste teeschot de tweede editie van dit evenement te openen.

De deelnemers zijn verdeeld over 4 voorrondes van ca. 20 deelnemers. De beste 9 deelnemers (& ties) gaan door naar El Grande Finale op zondag 6 september, waar niet alleen gestreden wordt voor prijzen maar ook voor de eeuwige roem.

Schermafbeelding 2020 07 08 om 12.11.00Kemphanen Bronzwaer (Nick) en van den Eijnde waren gister aan elkaar gewaagd. Met scores van -2 (Bronzwaer) en -1 (van den Eijnde) voerden zij het veld aan en zien elkaar terug in de finale. Outsider Schulkes ging met een rondje level par rond en zien we ook terug.

Verder viel op dat de scores in de deze voorronde laag waren. Lankhorst, Harting, van Riet, Zegwaard, Bronzwaer (Armand), Jackson en opnieuw Bronzwaer (Ludo) complementeren het veld met zeer mooie scores! Op deze dinsdag bleek een score van 60 voldoende voor het winnen van een startbewijs voor zondag 6 september. Met name Ludo was erg zeker van zijn zaak. Hij verklapte na afloop op het terras dat hij vooraf de datum van de finaledag al in zijn agenda had genoteerd.

Schermafbeelding 2020 07 08 om 12.11.22Moeder en Oma Bronzwaer waren overigens ook erg blij. De vooraf verwachte broedermoord tussen de Bronzwaertjes bleef éénieder bespaard.

Op naar de finale!

In de maand juli vindt op iedere dinsdagavond een van de voorrondes van de Woold PAR-3 Contest plaats. Om u op de hoogte te houden kunt u wekelijks een kort verslag lezen, geschreven door een van de deelnemers.