En dat is zes….

leading 1200

Golfbaan Het Woold is wederom door de Nederlandse golfers uitgeroepen tot ‘ Meest gastvrije golfbaan van het land’ en tevens tot de baan met de ‘beste prijs-kwaliteitverhouding’.

En wat deze uitverkiezing zo speciaal maakt is het feit dat het de zesde keer in zes jaar is dat Het Woold deze prijs wint.

De uitverkiezing door Leading Courses is belangrijk. Omdat het hier een site betreft waar golfers die op een baan gespeeld hebben hun eerlijke mening geven. Niets is beter, leerzamer en betrouwbaarder, dan een beoordeling door diegenen die daadwerkelijk een bezoek aan Het Woold gebracht hebben.

De beoordelingen van Het Woold op Leading Courses en de sociale media worden intensief gemonitord door de eigenaren en het management. ‘Het gaat erom wat bezoekers vinden, en zo’n beoordeling laat ook zien hoe en waar je het beter kunt doen’, aldus een van hen.

‘Ook het afgelopen jaar zagen we de gemiddelde beoordelingen stijgen’. ‘Niet alleen op de banen, maar ook in het clubhuis, de golfshop, bij de clinics èn de golfopleiding van Rob Mouwen’. ‘En ook die laatste twee zijn belangrijk, want zij bepalen in belangrijke mate of onze gasten gaan of blijven golfen’. ‘We willen het iedere dag weer beter doen dan gisteren. En de zesde uitverkiezing is een prima signaal dat we nog steeds op de goede weg zitten’.

Bedankt voor jullie inzet. Wij zijn Supertrots!