En dat is acht……

awards 800 600Het zijn bijzondere tijden waarin we momenteel verkeren. Het coronavirus heeft ons dagelijks leven in de ban en helaas zijn hierdoor de golfbanen ook gesloten. Het is daarom des te fijner om zo af en toe dan ook positief nieuws te ontvangen. En dat positieve nieuws kwam dinsdag binnen.

De nieuwe ranglijsten van Leadingcourses, de “Golfers Choice Awards”, zijn vandaag namelijk bekendgemaakt en wij zijn hierbij erg verheugd om te vermelden dat Golfbaan het Woold voor het 8e jaar op rij is uitgeroepen als “meest gastvrije golfbaan” & golfbaan met de “beste prijs-/kwaliteitverhouding”.

Deze prijzen zijn extra bijzonder, omdat de ranglijsten worden gebaseerd op de reviews van de golfers die onze baan hebben bezocht wat een eerlijke ranglijst met leerzame reviews oplevert.

We zouden het bijna als een formaliteit beschouwen, maar dit is zeker niet het geval. Het gehele Woold-team is namelijk elke dag van het jaar druk in de weer om het alle gasten zo goed mogelijk naar hun zin te maken en is daarom ook enorm trots op deze nieuwe uitverkiezing. Daarnaast zijn wij er van overtuigd dat de altijd aanwezige steun en enthousiasme van onze leden ook aan deze uitverkiezing bij hebben gedragen. Hiervoor zijn wij iedereen erg dankbaar.

Greenkeepers, bediening, koks, golfopleiding, marshalls & vrijwilligers: gefeliciteerd met deze prestatie. We zijn supertrots en hopen dat jullie je kwaliteiten snel weer mogen laten zien zodra Het Woold weer haar deuren mag openen!