Carlo Bankers geeft uitleg aan de deelnemers

Ducati Camp

Carlo Bankers, lid van de Het Woold Businessclub, heeft samen met Ducati eerder deze maand een bijzonder evenement op Het Woold georganiseerd voor klanten: Ducati Camp. 

Van vrijdag 12 tot en met zondag 14 mei kwamen dagelijks meer dan 20 enthousiaste klanten samen voor een gevarieerd programma . Met on- en offroad tourritten, instructies, presentaties en zelfs een golfclinic was het Ducati Camp een zeer geslaagd evenement.

Het Ducati Camp bood klanten de kans om te genieten van een dag vol avontuur, plezier en passie voor motoren. Het programma was zorgvuldig samengesteld om de deelnemers een unieke ervaring te bieden. 

Een belangrijk onderdeel van Ducati Camp was de mogelijkheid om de nieuwste modellen van Ducati uit te proberen. De deelnemers konden kennismaken met de kracht en de schoonheid van de Ducati-motoren tijdens de tourritten. 

Naast de avontuurlijke activiteiten bood het Ducati Camp ook genoeg mogelijkheden om te ontspannen en te netwerken. Het ontbijt, de lunch en de borrel waren uitstekend verzorgd, waardoor de deelnemers volop konden genieten van heerlijke maaltijden en gezellig samenzijn. Tijdens deze momenten was er volop ruimte om ervaringen uit te wisselen en nieuwe contacten op te doen.

Om het weekend compleet te maken, werd er na het Ducati Camp ook nog een golfclinic aangeboden. Voor degenen die nog energie over hadden en graag een nieuwe uitdaging wilden aangaan, was dit de perfecte gelegenheid om hun golfvaardigheden te verbeteren.

Het Ducati Camp was niet alleen een succes door het gevarieerde programma, maar ook door de weersomstandigheden en de enthousiaste gasten. Het weer was perfect tijdens het hele weekend, waardoor de deelnemers optimaal konden genieten van de tourritten en andere buitenactiviteiten. Bovendien waren de gasten zeer enthousiast en betrokken, wat zorgde voor een geweldige sfeer en een gevoel van samenhorigheid.

Carlo en Ducati kunnen terugkijken op een zeer geslaagd evenement.