Vijf van de zeven ParTee Girls

De W van….

ParTee Girls ontvangen vier competitieteams

Op zondag 28 april, de dag na de verjaardag van Willem-Alexander, ontvingen de ParTee Girls vier competitieteams op Het Woold. Ook het team van dames 1 Zondag was gastvrouw en ontving de vier teams uit hun poule. Deze zondag stond in het teken van de W.

De W van ‘in de war’

Bezoekende teams raakten een beetje in de war. Hee, nog iemand met een blauwe trui en een blauwe polo, dus die is van het Woold. Maar…wie is dat dan? Daar hebben we toch niet eerder tegen gespeeld? De verwarring was zichtbaar. O, dat is een ander damesteam van het Woold. 

En in welk kleedlokaal zitten we dan? Als dames toch in het lokaal van de heren? Ja, daarvan raak je ook in de war.

En zelfs de bediening raakte in de war; zijn al die Rivella’s nu voor dames 1 of voor dames 2? 

Gelukkig kwam alles goed.

De W van Wind

Opnieuw was het een droge dag zonder regen of hagel. Maar er stond wind, heel veel wind.

De wind kwam bij vlagen. De speelsters hadden er duidelijk last van. Zeker de long-hitters met een hoge balvlucht. Die ballen belandden in het bos of in het water. Maar door die harde wind bleef het wel droog, dus eigenlijk helemaal prima.

De W van Wachten

Door een wat ongelukkige indeling moesten de teams van dames 1 en van dames 2 vooral in de ochtend veel en lang op elkaar wachten. En wachten is niet bevorderlijk voor je spel. Bij de wissel van singles naar de greensomes werd er even stoom afgeblazen. Gelukkig konden we de teams een beetje troosten door ze een lekkernij aan te bieden. Voor de trouwe volgers van de ParTee Girls die willen weten wat dat tussendoortje nu geworden is:

Het was een mengsel van ‘foute’ minireepjes en ‘gezonde’ repen, die uiteindelijk helemaal niet zo gezond zijn als dat ze lijken. Een mooi compromis.

De W van Winnen

In onze poule wonnen Brunssummerheide en Maastricht opnieuw hun wedstrijden.

Het voordeel van gastvrouw zijn is, dat je deze week niet kunt verliezen. Dus we hebben het beter gedaan dan vorige week. Dat is dan weer Winst!

De W van Wijn

Als alle teams binnen zijn en de scores zijn genoteerd kunnen we de ontspanning toelaten en een toost uitbrengen op ons fijne team de ParTee Girls.

Natuurlijk hebben we onderling ook zo nu en dan onze uitdagingen, maar dan doen we met elkaar wat Water bij de wijn. 

De W van Wat een mooie bordjes!

Dames nuttigen in de regel na de competitie alleen een hoofdgerecht. Maar nu de teams op Het Woold mogen spelen, wilden ze opeens allemaal twee gerechten! En wat een mooi opgemaakte borden worden uitgeserveerd! Behalve mooi ook overheerlijk! Je gaat ervan watertanden. En als Frans dan al die damesteams met zijn charmes voor zich inneemt kan de dag niet meer stuk.

De W van Waardering

En als de teams na deze heerlijke maaltijd naar huis gaan, brengen ze allemaal hun waardering aan ons over. De wind en het wachten zijn vergeten. Ze hebben een fijne dag gehad. De Waardering is groot!

Irma Verhoeven

Dames 2 zondag