De ParTee Girls gaan helemaal los!

Opnieuw stortte Dames 2 zondag zich op een gedegen voorbereiding van de tweede competitieronde. In twee ploegen werd er voorgespeeld op De Stippelberg. Je weet wel, die baan met al die bunkers! 

Een deel van het team was present op Tweede Paasdag. En het andere deel ging oefenen op de donderdag voor de competitiedag. Doret kon niet mee voorspelen, maar had op basis van het baanboekje haar aanvalsplan gemaakt.

Jeanne had vooraf aangegeven graag te willen uitvallen, maar ging wel mee voorspelen. De Stippelberg is niet haar baan. En dat klopte. Tijdens het voorspelen ging zij van de ene bunker naar de volgende en had zij voortdurend pech. Op zo’n dag zit alles tegen. Herkenbaar, toch? Maar een slechte generale…..

Op zondag 16 april moesten we aan de bak tegen Overbrug, een voor ons onbekend team.

We werden hartelijk ontvangen op de Stippelberg met een heerlijk aardbeien-roomtaartje. En warempel, er was weinig wind en het was droog. Hoe fijn is dat!

Miranda en Jacky speelden gelijk in de dubbel. Doret en Irma wonnen ruim. En bij Judith en Petrie was het erg spannend. Tot onze vreugde kwamen Jeanne en Monique kijken en konden we Judith en Petrie mentaal ondersteunen. Op hole 9 sloeg de tegenstander in het water en dat werd hun fataal. Dus ook deze dubbel wonnen we. Met 5 tegen 1 naar de lunch; dan smaakt het extra lekker. 

Jeanne en Monique hadden ook hun clubtenue aangetrokken; dus waren we compleet om eindelijk onze groepsfoto te maken! 

Vol goede moed begonnen we aan de singles. Miranda was er al heel snel klaar mee. En spoedig daarna volgden ook Judith, Jacky en Doret. Met ruime cijfers werd Overbrug overklast. Petrie pakte ook haar winstpunten en Irma maakte het weer spannend. Maar op hole 17 had ook zij de zege te pakken. 

17 tegen 1, een dikke overwinning! De ParTee Girls zijn helemaal los!!

Namens dames 2 zondag,
Irma Verhoeven