Dé juiste ICT/data-professional maakt het competitief verschil

IXT B.V. (Recruitment en Interim) is het nieuwe bedrijf van Hans Hendrikx en BC lid de Vaes & Linthorst groep. IXT is na Vaes & Linthorst Management Matching, Xelect Recruitment en X-Kwadraat Detachering de vierde businessunit van de Vaes & Linthorst groep.

IXT weet dat de juiste ICT/data-professional het ‘competitief’ verschil maakt in elk succesvol businessmodel. IXT werft deze moderne ICT/data-professionals voor organisaties en bedrijven voor een vast dienstverband of een interim opdracht.

 

IXT helpt organisaties en bedrijven hun businessmodellen te digitaliseren en maximaal de mogelijkheden te benutten van de Cloud en technologische ontwikkelingen zoals Artificial Intelligence (AI), Internet of Things (IoT), Blockchain en Big Data.

Focus ligt hierbij op IT-management, Data Science & AI consultants en Microsoft Dynamics365, Office365 en Azure consultants. 

Data en ICT maken het competitief verschil. Dit gaat veel verder dan ICT gebruiken voor ondersteuning van operationele processen binnen de bedrijfsvoering van een organisatie. De D van Digitalisering of Data hoort standaard in de marketingmix van Porter thuis en is de 7e P!

IXT biedt tevens een alternatief voor het traditionele afrekenmodel van de eenmalige wervingsfee: Recruitment as a Service (RaaS). Voor een vast maandbedrag (gebaseerd op het verwachte aantal vacatures) zorgt IXT voor employer branding en de werving van de juiste professionals.

Hans Hendrikx gaat, op basis van zijn meer dan 25 jaar ervaring in de ICT-dienstverlening, IXT leiden. Als onderdeel van de Vaes & Linthorst groep vormen 25 jaar ervaring in de ICT-dienstverlening en meer dan 25 jaar ervaring in de recruitmentbranche dit nieuwe bedrijf.