Cantina del Vino in Golfrestaurant Het Woold

wijnkelder 003 360

Er valt heel erg veel te vertellen over wijn. De productie, de oogst, het bewaren en het consumeren. Er is goedkope wijn, kwalitatief goede wijn voor een aantrekkelijke prijs en er zijn wijnen die voor duizenden euro’s per fles geveild en opgedronken worden.

Gasten van Het Woold kunnen al sinds de opening kiezen uit een uitgebreide collectie interessante wijnen, met zorg samengesteld. En met succes. De wijn vindt gretig aftrek.

Maar ook bleek dat wijn iets is waar gasten graag goed over geinformeerd willen worden, en meer over willen weten. En daarom is besloten om het restaurant uit te breiden met de ‘Cantina del Vino’. Een plek waar u kunt wijnen kunt bekijken, maar ook erover leren, proeven, en meenemen!

Cantina del Vino

In de geconditioneerde wijnkelder van het Woold vindt u een uitgebreide collectie wijnen. Onontdekte parels, wijnen van naam, maar ook hele exclusieve wijnen met een interessant verhaal. 

Onze gasten laten genieten van wijn

De basisgedachte achter de Cantina del Vino is eenvoudig. We willen u als gast laten genieten van kwalitatief hoogstaande wijn tegen een redelijke prijs. We hanteren daarbij een redelijke vaste opslag per fles op onze inkoopprijzen. Dus geen procentuele opslag die dure wijn heel veel duurder maakt, maar een vast bedrag. Wanneer u onze wijnen bekijkt zult u aangenaam verrast zijn.

Zelf wijn meebrengen

In de Cantina bewaren we ook wijn voor onze gasten die daar prijs op stellen. De ene fles voor speciale gelegenheden, of een paar dozen van een chateau met speciale herinneringen. Uw wijn wordt bij ons onder optimale condities opgeslagen en, wanneer u dat wilt aan u en uw gasten geserveerd. Omdat de wijn reeds uw eigendom is, wordt in dat geval alleen ‘kurkengeld’ in rekening gebracht voor de bediening en handling.

Huiswijn voorproeven met ons serveersysteem

In de Cantina vindt u een automatisch wijn-serveersysteem. U kunt er onze huiswijnen, of de wijn van de maand mee voorproeven alvorens een keuze te maken. Ons systeem serveert de wijn per glas.

Apteritief of digestief? Ze smaken beter in de Cantina

Wanneer u op het Woold te gast bent willen we u ook graag culinair verwennen. De Cantina del Vino is bij uitstek geschikt om uw aperitief of digestief te nuttigen. Gelooft u ons, omringd door mooie wijnen is de Cantina de perfecte start- of eindlocatie van uw diner op Het Woold.

Wijn voor thuis

‘Heerlijk die wijn, waar kan ik hem kopen’. Nou. gewoon in de Cantina. Wanneer u een wijn tegenkomt die u waardeert (en die kans is groot), kunt u ook een bestelling aan ons doorgeven. Wij zorgen er dan voor dat alles dik in orde komt zonder dat u stad en land moet afreizen voor uw ‘droomwijn’. 

Cantina Del Vino: Waar u wijn leert waarderen, proeft, geniet en koopt.