Dames 27/1 donderdag

Donderdag dames op Rijk van Margraten

“” Hé Wilma, jij bent aan de beurt wat te schrijven “.  … nou ja het moet maar 😉”” 

Een impressie 

Mooie baan met afwisselende greens, gekke dog legs, plotselinge valleitjes vlak  voor de greens, lijkt makkelijk, jaja. Ze hebben de pinpositie van de dag op de meest moeilijke plek , dus uitdagend, gezet, mooi. Maar gelukkig het is droog weer, zonnetje, mooie luchten, zelfs blauwe hemel, uitzicht rondom en om je wakker en bij de les te houden ook af en toe ijzige koude wind. De rough is best tough, dus preference lie is echt fairway, de baan is flink  geonduleerd en ook in een soort van chaos over de heuvels aangelegd, tja de Amstel gold race is niets voor niets hier: wielrenners gaan er “dood op die hellingen” …. nou golfers gaan er ook stuk op, pff blij dat we electro trolleys konden huren!!

Om ons van energie te voorzien was er vooraf “koffie met vlaai” en na de 2×9 bij binnenkomst weer eens een “borrelhap“.

Golf is gezond zeggen ze🙋‍♀️

Maar het mooiste, daar had ik eigenlijk mee moeten beginnen, golf!  Iedere hole is er wel wat, en ook al heb je een keertje voorgespeeld…, nu sta je niet zo heerlijk ongedwongen, slaat je bal en … wacht af. Je spel: volgens schema, tja soms klopt het en dan is het weer aanpassen. Ook dat is part of golf. 

Maar hoe dan ook: we hebben allen als tijgers gespeeld, ons best gedaan, gelachen en gekletst, maar ondertussen wel ons beste golf van de dag gespeeld, maar dat blijkt wel: want een 17-5 overwinning!!!! “Das nie mis toch” 

Kortom: Chapeau ladies .