SCHOT(S) EN SCHEEF

Schots

Aan de rand van Eindhoven kunnen de stedelingen niet alleen zwemmen, hockeyen en voetballen, maar er bevindt zich ook een heuse golf- en countryclub genaamd De Tongelreep. Dit is een 9 holes baan; dit betekent met een 27 holes competitie dat je deze baan 3 keer loopt. Met daarbij variaties in afslagplaatsen en greens die zich splitsen als de tong van een slang. Opletten geblazen dus dat je niet naar de verkeerde vlag speelt!

Het “country” element wordt al snel duidelijk bij de eerste afslag op hole 1: speciaal voor de dames is er een heuse Schot ingevlogen als starter. Kevin uit Glasgow kondigt de dames met internationale allure aan. Zie bijgaande foto.

Scheef

Dit heeft dan helaas betrekking op het resultaat. Om maar meteen met de deur in huis te vallen, de dames uit Best winnen met overmacht met 14-4. Zij liggen daarmee op koers voor het kampioenschap. Highlight in de ochtend was de winst in de dubbel van Petrie Verheijden en Judith van Unen. In de middag was dit Doret Schulkes die haar single knap wist binnen te slepen. Kevin uit Glasgow kwam na afloop van de wedstrijd nog even informeren of we allemaal nog “on speaking terms” waren met onze tegenstanders. En de vraag of we ons vooral “ge-enjoyed “ hadden? Op beide vragen konden we volmondig “yes” antwoorden, want door de gezellige sfeer, het wederom mooie weer en het lekkere eten was het weer een superleuke dag!

Namens dames 2 zondag,

Judith van Unen