Competitieverslag Heren Senioren 4

Wij als Heren Senioren 4 hadden natuurlijk grote verwachtingen voor de voorjaarscompetitie speciaal nu wij Tom Essink als nieuw teamlid mochten verwelkomen.

Helaas is de competitie iets anders gelopen dan verwacht doordat Het Rijk van Nijmegen zich had teruggetrokken waardoor elk team een keer thuis mocht spelen. Dat is voor ons natuurlijk geen straf bij Het Woold. Echter, een baan als de Golfhorst is het thuisvoordeel wel significant.

Tom en Arjan, fanatiek zoals verwacht, hebben op alle banen voorgespeeld wat echt wel een voordeel is en zouden we voor het volgende seizoen toch in gedachten moeten houden om met zijn allen te doen.

Maar zoals iedereen ervaren heeft, was het NAT, dus drassig, dus erg lastig. Ook al omdat er geen buggies op de banen mochten, hebben we helaas Bart meerdere keren moeten missen.

Echter hebben met wisselend resultaat toch de tweede plek kunnen opeisen. De gezelligheid was er in ieder geval niet minder om en we waren blij dat we de laatste competitiewedstrijd bij Het Woold mochten spelen wat in alle opzichten top was. Het weer, de baan, Bart deed mee(!), en het afsluitende diner was natuurlijk weer heerlijk.

Met dank aan Frans en Leo, die alles weer perfect hebben georganiseerd.

Volgend jaar gaan we voor de eerste plek!