Competitieverslag Dames Senioren-1

In afwachting van de start… De weersvoorspellingen voor onze derde speeldag beloofden wederom niet veel goeds. Maar de ochtend begon zonnig. Dus maar eens de witte broek uit de kast.

In het gerestylede clubhuis van De Peelse Golf werden we ontvangen met de traditionele koffie met Limburgse vlaai.

Even was er wat stress omdat de trolley van Miriam mankementen vertoonde, maar dat werd keurig opgelost door de dames van de Peelse, die er een beschikbaar stelden.

Nog even een mandje ballen wegslaan en “inputten” en we konden van start tegen de dames van Bleijenbeek.

De eerste negen holes werden voortvarend gespeeld: Truus won met 4-0, Gre was helemaal in vorm: score  8-1.  Helemaal blij was ze met haar moeilijke slag uit een bunker , die tegen de vlag kwam en er net naast tot stilstand kwam. Marij deelde de match, maar Miriam moest haar meerdere erkennen in haar tegenspeelster. Lenie en Anneke wonnen hun single met 5-2 en 4-2. >> 9 punten in de pocket.

Tegen het einde van de eerste ronde besloten de weergoden, dat het genoeg geweest was met het zonnetje en kon de regenkleding weer uit de tas en de paraplu op de kar. En het werd ook niet meer beter.

De tweede lus had een aantal pittige holes voor ons in petto: veel water links en rechts en een paar eilandgreens. (met wind tegen).

Ondanks de hindernissen en het slechte weer wisten we 2 partijen te winnen en 1 gelijk te spelen.

Eindstand 18-4. Waarmee we onze koppositie hebben verstevigd.

Volgende week volgt de match tegen onze sterkste opponent : ”De Peelse” We gaan ervoor, maar hopen wel, dat we eindelijk een keer mooi weer hebben.

Dames 1 senioren donderdag.

Anneke