Team Chardonnaytjes ongenaakbaar

chardonnaytjes 1200

De golfregelquiz is een van de leukste -off course- activiteiten van Het Woold. Want iedereen heeft natuurlijk verstand van golfregels. Vooral nadat de wedstrijd is afgelopen. We discussiëren wat af met zijn allen. Voor wie zijn GVB al heeft gehaald, is de Golfregelquiz op het Woold de perfecte gelegenheid om erachter te komen of het met die regelkennis goed zit of niet.

In teamverband kunnen de deelnemer hun regelkennis testen en met elkaar vergelijken. Jos Hendriks schotelde de deelnemers in vijf ronden een aantal pittige regelvragen voor. Na iedere ronde werd de balans opgemaakt en werden de scores bijgewerkt. Ja/Nee vragen, open vragen, multiple choice vragen, filmpjes, het kwam allemaal voorbij. Jan-Karel Jobse presenteerde vaardig de vragen en correcte antwoorden en een deskundige jury keek de antwoorden na en maakte de balans op.

Het was ook bij deze 2020-editie weer een interessante avond. De nieuwe golfregels -we kennen ze allemaal- kwamen veelvuldig aan bod. Alle stoelen bezet, louter regelexperts in de volle zaal. Dus geanimeerde discussies over de juiste antwoorden, maar ook tijd voor een hapje en een drankje.

chardonnaytjes 2 1200

Chardonnaytjes rule….

De teamnaam ‘Chardonnaytjes’ doet vermoeden dat het hier een team betreft dat er vooral is voor de gezelligheid. Maar vergis je niet, de teamleden spelen allen in de NGF competitie en citeren oude en nieuwe golfregels uit hun hoofd voor ze gaan slapen, inclusief regel en artikelnummers. Ze hebben een reputatie hoog te houden en kwamen ook dit jaar om te winnen. Een flink team dat vanaf de eerste ronde alle anderen het nakijken gaf. En ze hadden er ook nog een hoop lol bij. 

Eén ander team verdient tenminste een eervolle vermelding. De Parladies, waren met minder teamleden maar boden dapper weerstand. Het verschil was klein, maar uiteindelijk verloren ze van de Chardonnaytjes. 

Beide teams wonnen een prijs, het team dat als laatste eindigde kreeg van de organisatie een regelboekje per lid voor de volgende editie. Zodra bekend is wanneer die er komt dan melden we dat. 

Iedereen die een bijdrage leverde bedankt! We hebben met ruim 80 personen een superleuke avond gehad. Graag tot de volgende keer!

regeluitslag

PvL/0220