Businessclub beleeft 2 schitterende Business Challenges

Het einde van het wedstrijdseizoen begint in zicht te komen en zo ook voor onze Businessleden. Deze maand stond in september het jaarlijkse hoogtepunt eindelijk weer op het seizoen, namelijk de Business Challenge. Eindelijk, want na de versoepelde Corona-maatregelen is het weer mogelijk om zo’n grote wedstrijd te organiseren.

Net als ons ledenaantal is de Businessclub van Het Woold het afgelopen jaar gegroeid. Door het enorme animo om deel te nemen aan de Business Challenge had de organisatie al enkele maanden geleden besloten om deze dag op te delen in 2 dagen, namelijk donderdag 9 en donderdag 16 september. Hierdoor konden alle ingeschreven leden deelnemen met een eigen flight en daarnaast genieten van een geweldig divers programma. Welverdiend ook, omdat de Business Challenge in 2020 niet gehouden kon worden.

Hoe zag het programma er op deze dagen uit? Na het aanmelden bij de wedstrijdleiding (Sjaak & Mieke Leenders) was het tijd voor een “Brabants ontvangst” door Jan van Eijk en Rens van der Schouw op het terras. Vervolgens werd er in teamverband Texas Scramble met handicapverrekening gespeeld. Gedurende deze 18-holes ronde kwamen de deelnemers langs diverse locaties waar prijzen te verdienen waren, denk hierbij aan longest neary tweary & nearest to the line, of waar er een culinaire onderbreking werd gehouden. Zo was er onder andere bij het paviljoen een heus “foodplein” ingericht, waar het team van Volentieri een heerlijke suquet soep en lekkere truffel ravioli serveerde met daarbij een speciaal ingerichte wijnbar (op 9 september zelfs in de vorm van de Bernardus Winetruck).

Daarnaast werd iedere deelnemer op hole 1 ontvangen door Rob Mouwen (dag 1) of Nick Goedhart (dag 2) namens de golfopleiding met een Trackman en camera, waarmee ze de sterktes en verbeterpunten van iedere swing piekfijn konden analyseren. Al deze gegevens werden vervolgens ook toegestuurd per mail. Verder stond op hole 17 de belangrijkste prijs, namelijk een BMW 1-serie die ter beschikking werd gesteld voor BC-leden NobraCars, Schriks Assurantiën, MIBA, ASWA Keukens, VDL Groep & Van Roy Van Diessen. Kortom, er was op bijna iedere hole wel iets te beleven!

Na de ronde was het tijd voor een welverdiende borrel op het terras met hapjes verzorgd door een van onze BC-leden Keurslager Thomas Koppens. Aansluitend mocht iedereen in het restaurant en de serre plaatsnemen voor een heerlijk 3-gangen diner. Tussendoor verzorgde Rens de prijsuitreiking. Hieronder vindt u de winnende teams aan van beide data. Zij wonnen diverse vouchers voor mooie golfarrangementen op Het Woold. De overige winnaars ziet u grotendeels terugkomen op de foto’s onderaan dit bericht. (Een kleine spoiler: de BMW ging er helaas niet uit ondanks een aantal serieuze pogingen…)

Winnaars donderdag 9 september:

  1. Team NobraCars 54 slagen (-18)
  2. Team Lagotronics 57 slagen (-15)

Winnaars donderdag 16 september:

  1. Team DAKPAN 53 slagen (-19)
  2. Team OGZ 56 slagen (-16)

Wat rest zijn een aantal bedankjes die zeker op zijn plaats zijn. Allereerst het team van Volentieri voor het tot in de puntjes verzorgde culinaire programma en daarnaast de greenkeepers voor het prepareren van de Vier Eijckenbaan. Zelden heeft de baan er zo strak bijgelegen als dit seizoen. Daarnaast willen Refresh (van GennipSchrieks), MobielConnect, Sensare, Wealer & Rob Mouwen Golfopleiding danken voor het beschikbaar stellen van alle zeer leuke prijzen. Als laatste willen we uiteraard alle deelnemers bedanken voor hun aanwezigheid en de lovende reacties. Het blijft ieder jaar weer een uitdaging om een mooi programma te presenteren en samen met de gemoedelijke sfeer is het ook dit jaar weer een enorm succes geworden.

Wij kijken inmiddels terug op 2 geweldige en gezellige dagen in schitterend weer. We zien de dames van onze BC graag terug op donderdag 7 oktober (bijna vol!) en alle BC-leden zijn weer van harte uitgenodigd om zich in te schrijven voor de Rabocompetitie op donderdag 14 oktober.

Namens de organisatie,

Rens van der Schouw

Hieronder kunt u een sfeerimpressie van beide dagen bekijken.