Bouw indoor putting center / nieuwe golfshop van start

Zoals u weet blijven we op Het Woold stelselmatig investeren in betere faciliteiten en mooiere golfbanen. En onlangs is daarbij gestart met de graafwerkzaamheden voor de nieuwe putt acadamy en golfshop.

Weldra ziet u vanuit het clubhuis aan de overkant van de putting green een glazen gebouw verrijzen. Aan de rechterzijde van dit bouwwerk zal Rob Mouwen zijn indoor putt lessen verzorgen. Aan de linkerzijde (aan de kant van de afslag van hole 1 van de Gezandebaan) komt de nieuwe golfshop.

Tiny Cuppen, die eerder ook het ontwerp en de bouw van het clubhuis en restaurant verzorgde, ontwierp een licht en helder gebouw dat naadloos past in de omgeving.

Er wordt nog gezocht naar een passende naam voor deze mooie uitbreiding. Er circuleerden eerder deze week al namen als ‘het putting-palace, of puttpaleis’ maar ook de ‘mouwen-tower’ kwam voorbij. Wie naam-suggesties heeft, die kan zich melden :-).

Alle gekheid op een stokje: De nieuwe indoor putt academy en golfshop vormen een mooie aanvulling op de al uitgebreide oefenfaciliteiten op het Woold die hiermee naar een nóg hoger niveau getild worden. Wij houden u op de hoogte.