Bericht van de voorzitter: Van 2022 naar 2023

Waren we in 2022, in een wereld vol ongemak, op zoek naar een goed gevoel?

Dat goede gevoel vonden vele leden van Het Woold op de golfbaan, waarbij ik hoop dat de resultaten minder belangrijk waren dan fijn met bekenden of onbekenden een baantje lopen. Want gelukkig konden we het afgelopen jaar golfen zonder beperkingen of u moet uw golfhandicap hiertoe rekenen.

Tijdens de jaarvergadering in maart en in het jaarverslag 2022 zullen we uitgebreid terugkijken op het afgelopen jaar. In een bruisende vereniging als Het Woold gebeurt er te veel om hier allemaal op te noemen. Maar de viering van ons koperen jubileum wil ik wel memoreren, met activiteiten als Blue Monday, Ladies Hoedjes dag, Vlaggetjes wedstrijd. Zonder de anderen tekort te willen doen, waren onvergetelijk de Woold Olympiade met 130 deelnemers en Wooldstock met 400 feestende leden. Voor de Olympiade schreven meer dan 20 teams zich in, reden om het evenement in twee sessies te verdelen. Er waren voor de teams diverse ‘golf gerelateerde uitdagingen’ op 6 holes met in de pauze een hapje en een drankje. Voor Wooldstock was de driving range omgetoverd tot een waar festivalterrein, waar de veelal verklede gasten konden genieten van live muziek en barbecue. Tijdens Wooldstock werd door het bestuur de klok aangeboden die nu geplaatst is op hole 7.

Alle vrijwilligers, die het afgelopen jaar zoveel activiteiten voor de leden mogelijk maakten, werden in december bedankt tijdens een diner.

Ook het komend jaar is de activiteitenkalender weer overvol. U vindt de kalender op de ledenpagina op onze website: ACTIVITEITEN. Er staan ongetwijfeld activiteiten voor u tussen, dus we hopen dat het komend jaar nog meer leden zich hiervoor zullen inschrijven.

Als bestuur zijn onze speerpunten voor het komende jaar om meer leden te laten deelnemen aan activiteiten, om het aantal jeugdleden te laten groeien en om de communicatie met onze leden optimaal te laten zijn.

Ik ben in augustus Harry Span opgevolgd als voorzitter. Het is een hele uitdaging om iemand op te volgen die 12,5 jaar de vereniging heeft geleid en, samen met velen, iets moois heeft neergezet. Tijdens de jaarvergadering komen we hier zeker op terug.

Vóór die tijd hopen wij u te ontmoeten op onze informele nieuwjaarsreceptie op zondag 8 januari van 14.00 uur tot 16.00 uur.

Voor nu wens ik u, namens het voltallige bestuur, hele fijne feestdagen toe en een gezond 2023.

Jan Karel Jobse

Voorzitter